Waarom zou je Sips of Grace gebruiken tijdens Tournée Mineral?

2020 is gestart en we laten de feestperiode van 2019 achter ons met een weegschaal in overdrive. Een overwerkte maag en kleren die niet meer comfortabel zitten. Maar zoals elk jaar hebben we goede voornemens. En zoals elk jaar gaan we deze wel nakomen. Yeah right....

Wat is de reden dat we onze voornemens niet nakomen?
Misschien omdat we ons niet genoeg bewust zijn van waarom we deze voornemens toch zouden moeten waarmaken.

Ik ga toch 1 voornemen ter harte nemen en een poging doen om jullie bewustzijn hierdoor te activeren. Ik weet dat er uiteindelijk veel van jullie gaan zeggen " Ja ze heeft gelijk en ik ga dit ook doen"...en het uiteindelijk toch niet waarmaken. Maar dat is niet erg, want hey...het is jullie lichaam en hoe belangrijk kan een lichaam nu zijn ???

Ja, hoe belangrijk is nu eigenlijk een lichaam?
Heb je daar al eens over nagedacht?

Tenslotte het enige wat ons lichaam voor ons doet is ons overal naartoe brengen, ons laten lachen en dansen, lekker eten en drinken, zalig op vakantie gaan, vrijen (heel belangrijk toch?), werken,....... en ik zal er nog wel heel veel vergeten.

Heel cru gezegd....ZONDER LICHAAM ZIJN WE NIETS.

Ok genoeg brainwash. eerst dat belangrijk voornemen.

Na een periode van overdaad aan eten en alcohol gaan we steeds "gezonder leven en/of zelfs op dieet". ( die 'zelfs' is 80% van onze dames en reeds 50% van de heren)

En wat is hier het allerbelangrijkste element???

WATER natuurlijk.

Maar ik hoor het dagelijks in mijn praktijk. Water is saai en smaakloos. Ik krijg het niet binnen. Water is voor de vissen. Water drinken maakt me asociaal als ik uitga....
Maar elk lichaam bestaat uit ongeveer 60% water en kan niet goed functioneren zonder. Ja maar in alcohol en bier zit ook water hoor... Was het maar zo simpel.

Hier de simpele uitleg.

Elk lichaam draait, werkt en zuivert op puur en zuiver water. Water is het enige ( uiteraard hebben we ook onze voeding nodig) dat aanvaard wordt om je lichaam optimaal te laten presteren, zuiveren en vooral herstellen. Herstellen van alle dagelijkse aanvallen die we moeten ondergaan door slechte voeding, vervuilde lucht en negatieve energie.

Hoe cool is dat?
Onze belangrijkste tool presteert gewoonweg op de goedkoopste vloeistof die er bestaat.

Maar waarom dan Sips of Grace gaan gebruiken in je water???

Ik zal je een aantal redenen geven:

1) Doordat we veel suikers gewoon zijn, zijn onze smaakpupillen veranderd en vinden we water idd smaakloos en sommigen kunnen water zelfs niet doorslikken. Door SOG ga je het lekkerder maken en een smaak toevoegen die aanvaard is. Uiteraard zonder suikers en natuurlijk, waardoor het water nog steeds zuivert.
2) SOG maakt water gewoon veel leuker en overal waar je gaat kan je je water lekker maken.
3) Dankzij SOG ga je het kunnen volhouden. Omwille van de verschillende smaken ga je kunnen afwisselen waardoor je minder snel gaat hervallen in het niet drinken van water.
4) En gewoonweg omdat jouw lichaam het waar is natuurlijk!

Dus doe jij mee aan Tournée Mineral? Of wil je eindelijk dit belangrijk voornemen waarmaken?

Pimp dan je water met een lekkere " Sips of Grace " !


Cheers & enjoy

Marleen

Meer info op www.sipsofgrace.com

Oh ja.....

Wil je ook graag het dieet voornemen voor eens en altijd opbergen???

Kijk dan eens op www.restartdieet.com en laat het de laatste keer zijn dat jij je ideale gewicht niet kan behouden.

 

 

 

Marleen Verschueren