ABOUT GRACE


Een charmante en stijlvolle dame.

Founder image

Meet Grace.

Grace weet perfect wat zij wil.

Iedereen gaat naar rechts? Dan gaat zij naar links. Ze vertrouwt op haar krachten en talenten. Niks of niemand houdt haar tegen. Grace is zich bewust van haar vrouwelijkheid. En hecht veel belang aan een gezonde levensstijl. Frisdrank of alcohol? Daarvoor bedankt Grace. Want ze kiest resoluut voor fit en monter. Om het beste van zichzelf te geven. Altijd. En om de dame te zijn die ze wil zijn. Zo ziet ‘Sips of Grace’ het levenslicht.

Ga voor het allerbeste.

Wil je net als Grace bruisen van de energie? Dan sluit je geen compromissen. En neem je alleen genoegen met het hoogst haalbare. Met ‘Sips of Grace’ kies je voor lekker en gezond water. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

Product image
Founder image

Onze Missie.

Wij willen een wereld waarin iedereen zorg draagt voor zichzelf. Wees uniek en draag zorg voor jezelf. Zo kan je jouw authentieke zelf zijn. Geen groepsdruk, geen vooroordelen. Enkel jij. Die zelfzorg, daar willen wij ons steentje aan bijdragen met Sips of Grace.

icon image

100 % Natuurlijk

Een Sips zakje bestaat uit 100 % natuurlijke ingrediënten.

icon image

Zonder toegevoegde suikers

Er worden geen suikers toegevoegd aan de Sips zakjes. We voegen enkel af en toe wat extra natuurlijke suikers aan de Siptails toe zoals stevia of honing.

icon image

Eenvoudig mee te nemen

Je Sips zitten zo verpakt dat je ze makkelijk mee kan nemen. Waar je ook gaat. Zo kan je altijd en overal van je Sips genieten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, promoties en evenementen.